torstai 2. syyskuuta 2010

Ikkunan pokia

Syksyinen tervehdys kaikille :) Sain joku aika sitten pari ikkunan pokaa, jotka odottavat putsausta ja entisöintiä. Mihinhän näitä sitten taas laittaisi, yksi iso entinenkin poka odottaa paikkaansa! Mieheni kanssa hieman erimielisyyksiä pokien  suhteen :) Kuulemma joutaisivat ulos koko pokat, hih !
Syksyyn kuuluu ehdottomasti paljon kynttilöitä ja lyhtyjä iltoja piristämään, halusin ostaa tämän ison lyhdyn olohuoneeseen . Kaunis ruusukuvio lyhdyn päällä!
Kirppiskierroksia on tullut tehtyä ja joskus löytyy ihania löytöjä, kuten nämä söpöt kengät.
Kengät ripustin roikkumaan makuuhuoneen naulakkoon mekkojen kera!
Kivasti piristää mieltä tälläiset pienetkin sisutusjutut! Iloa viikonlopulle ja nautitaan syksyn ihanista väreistä !

8 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Meillä mies ei myöskään ymmärrä miksi pokat pitää tuoda sisälle :D Mulla on myös etsinnän alla nyt lyhty sisälle, keittiöön haluasin jonkun mutta ei oo vielä tullu sopivaa vastaan.

sarppa kirjoitti...

Kauniita lyhtyjä!Itsekin tänään tein yhden lyhty ostoksen!:)

ikkunanpokat ovat kyllä kivoja.Meilläkin varastossa pari sellaista.Itsekin kuumeisesti mietin käyttöä niille.

Mukavaa loppuviikkoa!

pitsienkeli kirjoitti...

Vanhat pokat ja ovet on kyllä niin kivoja.Minäkin sommittelin tässä yksi päivä vanhaa pokaa keittiön ikkunaan roikkumaan,mutta otin sen pois...sommittelu jatkuu.Nyt ovat seinällä.
Vanha ovi olisi ihana sisustus elementti.Seinää vasten nojaamassa....haaveita.
No,kirppikseltä niitä haaveita voi löytää ja joskus ylläreitäkin.
Mukavaa loppu viikkoa ja sommiteluja sinne:)

JaanaElina kirjoitti...

Miehet nyt ei ymmärrä mitään sisustuksesta.Ihania ikkunanpokia.Joko olet keksinyt mitä laitat sängynpäätyyn seinälle.Pokahan kävisi mainiosti.

Mahtavan kaunis lyhty.Ja iso.

Mä kattelin kans pieniä kenkiä kirpparilta,mutta ei ollut.Annoin aikoinaan tytön kengät siskon tytölle ja nyt harmittaa.

Mukavaa loppuviikkoa

Liisa kirjoitti...

Kauniita yksityiskohtia! Voi, miehet ei ymmärrä meitä naisia ollenkaan. Kyllä ikkunanpokat on aina kauniita, ja sopii moneen paikkaan iloa tuomaan.

Onnesta Unelma kirjoitti...

Ihania kommentteja :) kiitos niistä!

JaanaElina: Olen pohtinut sängyn päätyyn joko sitä pokaa tai peiliä!

Iloista viikonloppua teille <3

Hanne kirjoitti...

Ihanat ikkunanpokat! Meille muutti sisälle juuri vanha ovi=)Ja noista miehistä... muistan kun itse kannoin ulkoa saunan vanhat tikkaat sisälle... ne oli ensimmäiset sisustustavarat jotka selkeästi vissiin kuuluvat ulos. Oli miehellä ilme näkemisen arvoinen, nyt se ei enää ihmettele mittään=)Hyvää viikonloppua!

Eena kirjoitti...

Kivat pokat. Meillä mies on ollut yllättävän myönteinen noille pokille, vaan hän taitaa tässä perheessä olla tuo ainut, jolla toimii jossakin kohtaa jarru. Kuin seitsemänsiä pokia sisälle roudasin tarkoituksenani väsätä niistä taas jotain kivaa, alkoi tuo jarru toimia. Kuulemma se menee niin, että kaikki hienotkin jutut menettää ideansa, jos niitä on joka paikka täynnä. Mää en vaan ymmärrä... ;)