torstai 1. heinäkuuta 2010

Piironki sai kodin :)

Peilipiironki sai nyt uuden kodin, kun ystävä joutui luopumaan tästä muuton takia! Tämä ihanuus saa nyt koristaa loppuelämän meidän kodinsisustusta :)
Ainut miinus tässä piirongissa on se, että lipaston luukut eivät aukea, kun avain on päässyt aikoinaan hukkumaan....mutta yritämme metsästää vanhoja avaimia ja kokeilla josko joku passais näihin lukkoihin! Tietääkö kukaan, että onko sellaista " vanhanajan" yleisavainta mikä käy vanhoihin piirongin lukkoihin?
Piironki hakee vielä paikkaansa, mutta eiköhän sille löydy sopiva paikka :)
Kesä onkin hellinyt nyt meitä lämmöllä ja auringolla...auringonlaskutkin on olleet tosi upeita...tässä juhannuksen auringonlasku.
Kesäkukkasia piti käydä poimimassa, ovat niin upean näköisiä nyt!

Oikein hyvää heinäkuun alkua kaikille ja nautitaan hyvistä keleistä!

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Voi kuinka kaunis piironki, mie haluun kans tuommosen. ja tosiaan sais elinikäisen kodin meiltäkin. Meinaatko pitää noin vai tuunaatko? Minust aivan ihana juuri noin. En kyllä tiedä onko vanhaa yleisavainta, kai vaan kokeiltava eri avaimia.

Ihanaa heinäkuun ekaa sulle!

Onnesta Unelma kirjoitti...

Meinasin pitää ihan alkuperäisenä, on niin hyvässä kunnossa :) Eri avaimia on koklattu jo mutta vielä ei ole sopivaa tullut vastaan! Kait se on ruvetta tiirikoimaan auki :)