maanantai 25. lokakuuta 2010

Kortti vintagea!

Tervehdys pitkästä aikaa, onkin jo näköjään kulunut viikko viime bloggailu päivityksestä, joten johan oli aikakin laittaa jotain uutta!  Viikonloppu tuli vietettyä ystävän luona Joensuun suunnalla ja siellä tuli käytyä käsityö ja antiikki messuilla! Messut oli mielenkiintoiset , kaikkea ihanaa silmälle oli esillä! Jotain tarttui myös matkaani!
Vanhoja kortteja olen metsästänyt aikaisemmin kirpputoreilta, muttei ole osunut silmään. Messuilta niitä löytyi!
Nämä ovat luvulta 1920. Tykkään näistä todella paljon.....
Toivottavasti löydän joskus näitä lisää jostain!  Tildakin oli messuilla edustettuna ja eihän sitäkään voinut vastustaa :) Purkkeja lisää keittiöön!

Saa nähdä jääkö nämä tuohon vai keksinkö ne johonkin muualle, mutta olkoon nyt alkuun tuossa!
Hyvää viikonjatkoa kaikille! Palaamisiin :)

5 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Harmittaa kun ei tullut lähdettyä tuonne Joensuun messuille=( Oliko ihania antiikkijuttuja? Hyviä ostoksia olet ainakin tehnyt!

Onnesta Unelma kirjoitti...

No antiikki jutut oli aika pieni osa messuilla, enemmän oli esillä askartelu juttuja, käsitöitä ja koruja. Mutta onneksi tosiaan löysin jotain!

Liisa kirjoitti...

Sinä löysitkin sieltä ihania kuvia. Minä etsin vanhoja valokuvia, mutten löytänyt:( Ideoita muuten metsästin sieltä itselleni. ja olihan mulla tapaaminen ystävän kanssa.

pitsienkeli kirjoitti...

Ihanat nuo kortit:)Niin käy silmiin eletty elämä ja vanhan ajan ihanuus.Missähän lie kortit ovat kulkeneet,ennen kuin sinä ne löysit.
Ja peltipurkit ovat ihanat,ihanaa vaaleanpunaista.
Carpe Diem:)

sarppa kirjoitti...

Oi miten vanhat kortit!!Ihana tuo sydän! <3

itsellä jäi käymättä niillä messuilla,mutta areenalla on lähempänä joulua joulumyyjäiset,siellä täytyy muistaa sitten pyörähtää!!

Mukavaa lokakuun loppua!