sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Olohuone & uusi sohva!

Aurinkoista sunnuntai päivää!
Torstaina meille saapui kauan odotettu sohva, monessa blogissa on kuvattu olohuoneen sisustusta ja nyt minulla tuli myös siihen oiva tilaisuus.
Nyt sitten haaveesa olisi myös uusi pöytä, olen haaveillut sellaisesta arkkupöydästä, mutta ajan kanssa nyt etsiskelen ennen kuin löydän mieluisen.
Tälläisessä olohuoneessa me kissojen kera vietämme vapaa-aikaa :)
Ruusuista sunnuntai päivän jatkoa kaikille ja kiitokset taas ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, nyt ulkoilemaan ja nauttimaan syys auringosta!

6 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

ihanan iso sohva!Viihtyisän näköinen olohuone muutenkin!:)

Aurinkoista sunnuntaita!

Liisa kirjoitti...

Oi, miten kaunista, sohva käy oikein hyvin ja tuo sohvapöytä on vallan mainio, ihastuin siihen ensisilmäyksellä, maalaisin sen valkoiseksi:)

Hauskaa päivänajatkoo!!

Hanne kirjoitti...

Hyvännäköinen on sohva! Tuohon mahtuukin kissojen kanssa hyvin makoilemaan. Sohvan osto voi olla aika tuskaa... mulla ainakin meni koko ilta silloin siellä kaupassa... toivottavasti ei ihan heti tarvitse lähteä taas sohvaostoksille=) Kotoisan näköinen olkkari teillä.

pitsienkeli kirjoitti...

Kivan näköinen sohva:)Taitaa olla palasohva,jotenka helppo laittaa ja muutella toiseen paikkaan tai muotoon ,jos haluaa.Tuon mallinen olisi meillekkin omiaan,kun olen niin innokas siirtelemään huonekaluja;)
Ruusuista sunnuntaita sinnekkin:)

Onnesta Unelma kirjoitti...

Pitsienkeli: Juu tuossa päässä on irroitettava rahi, jota voi siirrellä minne haluaa :) on kätevä vaikka pöytänäkin .....

JaanaElina kirjoitti...

Kaunis sohva.Hienosti sopii olohuoneeseen.Itselläni on kanssa kulmasohva ja minusta se on kiva kun mahtuu kaksi pitkälleen telkkaria katsomaan.

Minustakin sohvapöytä on kaunis.Tykkään niin tuosta alahyllystä.Meillä kun on arkkupöytä,niin on hankala ottaa mitään sen sisältä,kun aina täytyy siirtää tavarat pois pöydältä.Ja aina siihen pöydälle kertyy kaikkea.

Ihana rukki.Ja kaunista teillä muutenkin siellä.

Mukavaa alkanutta viikkoa.