sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tilda ompeluksia!

Heissan! Sunnutaipäivä onkin kulunut erilaisten askartelujen ja ompeluksien kanssa. Ilma on ollut täällä tänään kovin tuulinen ja kolea, joten on tullut hyvä päivä tehdä tuunauksia sisätiloissa.
Pitkästä aikaa teki mieli omella tilda kankaista jotain ja niimpä ompelin pieniä pussukoita ja sydämen!
Lakana kankaasta ompelin tyynyn ja hieman pitsiä koristeeksi!
Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!Ostin muuten sinooperista saippuan teko tarvikkeet ja tein niitä myös tänään, mutta niistä sitten kuvia seuraavaan postaukseen!
Kiitokset kivoista kommenteista edellisiin postauksiin! Kommenttejanne on kiva lukea!

7 kommenttia:

pitsienkeli kirjoitti...

Upeita ompeluksia ja nuo painokuvat ovat tosi kivoja:)
Siinähän sinulla on nyt pukinkonttiin laitettavaa.
Mukavaa viikkoa!

JaanaElina kirjoitti...

Sinulla onkin kone surissut siellä.Kivoja juttuja olet tehnyt.

Kauniita kankaita.Ja nuo silityskuvat on niin hurmaavia.Pitääkin muistaa ostaa silitysarkki ja tehdä jotain joulujuttuja vaikka lahjaksi.

Ihana lasipurkki oli tuolla edellisessä postauksessa.

ja kupit oli myös kivat.

Mukavaa alkavaa viikkoa.

Kodinhenki kirjoitti...

Ihana tunnelmallinen kynttelikkö ja söpöt pussukat. Mitä ajattelit pussukoihin laittaa? Ajattelin, että jos ne tosiaan on aika pieniä, niin niihin voisi laittaa jokun tuoksusekoituksen. Siitä saisi sellaisen tuoksupussin liinavaatekaappiin tai vessaan, eikö totta? Tai sitten tuli mieleen myös tuoksukynttilät pussittaa...kivoja juttuja :)

Onnesta Unelma kirjoitti...

Kodinhenki: Pussukat on aika pieniä ja kävisi hyvin tuoksupusseiksi. Eiköhän ne jotain mukavaa saa sisälleen, voipi olla myös että ne saa itse tekemiäni saippuoita sisälle ja sitten lahjaksi ystäville :) Myös tuoksukynttilöitä voisi sinne sekaan laittaa!

Liisa kirjoitti...

Kauniita ompeluksia!!Sinä olet kyllä niin taitava ompelutöissä!! Minullakin on jokunen tildaompelus valmistunut, mutta ne menee salaisiin juttuihin, ettei niistä kuvia voi ennen joulua laittaa, heh.

Hanne kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Täälläkin Itä-Suomessa on ollut varsin kolet kelit, lumisadetta odotellessa... Mukavaa viikon jatkoa!

Onnesta Unelma kirjoitti...

Kiitokset teille kivoista kommenteista!

Liisa: Olen ihan opetteluasteella tuossa ompelu touhussa :) Olin ala-asteella puukäsitöissä ja nyt vasta olen ruvennut kiinnostumaan ompelemisesta enemmän, mutta taidan jo olla kuitenkin vähän sitten harjaantunut, kun saan kehuja :)